Friday, August 5, 2016

Join My Team Now!

Assalamualaikum and good morning you all.....

Setelah menggunakan product Mary Kay selama lebih kurang 5 tahun, since 2011. Tahun lepas baru saya tergerak hati untuk join jadi Beauty Consultant Mary Kay! Wah, makan masa yang lama tu untuk saya buat keputusan jadi BC. 

Saya tergerak untuk menjadi BC kerana setelah hampir 5 tahun menggunakan product ni,, and saya dah tak nampak product lain yg lebih berkesan dengan saya. Maka saya memutuskan untuk menjadi BC Mary Kay. Ternyata, banyaaaak faedah yang saya dapat tau. Lagi satu, saya ingin berbisnes dengan something yang saya betul2 minat, berniaga dengan product yang betul2 saya guna. Dan manfaat products tu dapat saya kongsi dengan wanita-wanita di luar sana. 

Alhamdulilah, saya dapat guide daripada Sales Director yang hebat, serta sisters dari team unit yang sangat menyokong antara satu sama lain. Jika anda pon berminat sebagai kerjaya Perunding Kecantikan Bebas @ Independent Beauty Consultant, jom join team kami. InshaAllah anda akan di guide menjadi Beauty Consultant yang berjaya. Contact saya sekarang!

0197438489
Zulaiha
Your Trusted Beauty Consultant

No comments:

Post a Comment